Ooggetuige moet zwijgen – 1/2

 

Een eerste keer …

 (auteur: Mariaminislam)

 

Na de rampzalige gebeurtenissen op 11 september 2001 is er zoveel gespeculeerd, dat ik het destijds allemaal liever opzij liet liggen. Er waren architecten en specialisten in explosieven die bij hoog en laag beweerden dat de schok die werd veroorzaakt door de vliegtuigen onmogelijk kon leiden tot het netjes recht-omlaag instorten van de toren: dat kon alleen met strategisch aangebrachte explosieven. Op youtube vlogen de filmpjes over allerlei samenzweringstheorieën je om de oren. Jaja … geheime diensten durven wel het een en ander, denk je dan, en je herinnert je films (waren ze dan toch minder fictie dan we dachten?) over de gemeenste ingrepen om diplomatieke situaties te creëren en te manipuleren… Dit kon inderdaad een truc zijn geweest om lekker agressief de islamitische wereld aan te pakken. Maar wie zou dat bewijzen? Het zou toch allemaal bij giswerk blijven…
Onlangs kwam ik dan een verwijzing tegen van Yusuf Estes naar zijn ontmoeting met “The Last Man Out”, William Rodriguez, de conciërge van de WTC torens, de man die als laatste naar buiten kwam voor “zijn toren” totaal instortte. Het verhaal liet me niet meer los en ik “googelde” de man. Uit de verschillende resultaten koos ik op goed geluk deze link: http://video.google.com/videoplay?docid=-3141459330837530942#docid=386470406528921790. William wordt ingeleid door een aantal sprekers over het onderwerp, waarna hij op een boeiende manier over zijn wedervaren vertelt. Heb je de tijd niet voor zo’n filmpje, dan wordt dat verhaal kort en goed weergegeven in het volgende artikel.

 

Explosies VOOR de inslag:

het verhaal van William Rodriguez over 9/11

Gepost: 30 November 2010 door Craig McKee (auteur) 

Het is iets waarover je niet in de algemene media zal horen. Een luide, vernietigende explosie in de kelders van de Noordertoren van het World Trade Center VOOR het tussen de 93° en de 99° verdieping werd getroffen door een vliegtuig .

Dat was het verhaal van William Rodriguez, die 20 jaar lang een werknemer was van het World Trade Center – tot de torens werden vernield op 11 september 2001. Hij werd later beschouwd als de nationale held die mensen uit het gebouw had gered en tijdens die morgen een groot aantal levens had gered. Er wordt aangenomen dat hij de laatste was die uit de Noordertoren is kunnen ontsnappen voor die instortte. Hij werd zelfs samen met president George W. Bush gefotografeerd. Nu wil de regering echter niets meer horen van wat hij te zeggen heeft.

Al is hij nog zo bekend binnen de “9/11 Truth” beweging (voor de waarheid rond 9/11) – waarvan hij zelfs een van de meest bekende figuren is – toch hebben weinig anderen gehoord wat hij te vertellen heeft: zaken die de leveranciers van het officiële verhaal heel zenuwachtig maken. Reden hiervoor is dat, als zijn verslag van de feiten juist is, de officiële versie van de feiten dat niet kan zijn. Die officiële versie beweert dat de inslagen van de vliegtuigen en de branden die daardoor ontstonden de enige oorzaak waren voor de instorting van de “Twin Towers”. Als zijn verhaal over explosies in de ondergrond van de Noordertoren waar is, dan zit er toch wat meer achter dan dat.

In de documentaire “9/11 Mysteries” (Geheimen rond 9/11) beschrijft Rodriguez wat er gebeurde terwijl hij zich in de kelder van het gebouw bevond, op niveau B1: “Plots hoorden we een enorme explosie. Het was een ontploffing die van onder mijn voeten kwam, wat betekent dat het kwam van de tussenverdiepingen tussen B2 en B3.” Rodriguez voegt hieraan toe dat hij de ontploffing in de kelder de klap heeft gehoord waarvan later bleek dat het de inslag was van vlucht 11 in de Noordertoren. “En er was een enorme explosie aan de top van het gebouw. Je kon het verschil horen tussen die van beneden en die helemaal bovenaan. Die aan de top, die seconden later kwam, klonk heel ver weg. Die van de kelder was echt luid en je voelde werkelijk je voeten met de vloer meebewegen. Er ging een schok door de muren, waardoor de muren barstten en het vals plafond het begaf.”

Rodriguez zegt dat hij daarop zijn collega WTC-medewerker, Felipe David, zag die in de explosie brandwonden had opgelopen. Het was overduidelijk dat de verwondingen van David niet afkomstig waren van een crash nabij de top van het 110 verdiepingen tellende gebouw. Bovendien is dit verslag van de feiten verder bevestigd door talrijke andere getuigen die zich die dag in de kelder bevonden. De verwondingen van Mr David zijn officieel vastgesteld en waren dus zeker niet ingebeeld.

Rodriguez is deel gaan uitmaken van de “Truth Movement” (beweging voor de waarheid), als frequent spreker op symposia en conferenties in de laatste jaren. Niemand is er ooit in geslaagd de betrouwbaarheid van zijn verhaal over wat er die dag is gebeurd in twijfel te trekken. Niemand was in staat om zijn motieven in vraag te stellen. Het enige waar de machthebbers in zijn geslaagd, is te doen alsof hij niet bestaat.

Dat is wat er is gebeurd met de Commissie 9/11, en het is gelukt met de heersende stroming binnen de media. Rodriguez heeft achter gesloten deuren aan de Commissie verteld wat hij heeft gezien, maar zijn verslag werd uit het eindrapport geweerd. Ze hebben niet eens vermeld dat ze hem hebben gesproken. “Mijn getuigenis was heel verontrustend voor de Commissie” vertelt hij in de documentaire “9/11 Ripple Effect”.

Hij zegt dat hij in eerste instantie de FBI heeft verteld wat hij had gezien en gehoord, en daarna deed hij meer dan twee en een half jaar niets meer, in de veronderstelling dat het onderzoek aan de gang was. Maar dat was niet zo.

“Ik besefte dat het gewoon tot niets leidde.”

Bij het “National Institute for Standards and Technology” (Nationaal Instituut voor Normen en Technologie – NIST) dat de redenen voor de instorting van de Twin Towers en het gebouw 7 “onderzocht” ging het al niet beter. Hij zegt dat hij geen reactie kreeg toen hij, tijdens een publieke NIST-zitting, de vraag stelde of er ook maar met één van zijn verklaringen rekening was gehouden.

En dat is nog niet alls wat Rodriguez over de gebeurtenissen van 9/11 te vertellen heeft. Hij heeft ook talrijke andere explosies in het gebouw gerapporteerd, ver weg van de plaats van de inslag, terwijl hij mensen uit het gebouw haalde. Dit wordt bevestigd door tientallen en tientallen anderen. Deze verhalen gaan zowel over explosies op de verschillende kelderniveau’s als op meerdere verdiepingen bovengronds. 

Rodriguez, die conciërge was in het Trade Center, had het ook over geluiden op leegstaande verdiepingen in de torens tijdens de weken voor 9/11. Hij vermeldt de 34° als een leegstaande verdieping, waarop hij luide constructiewerken had gehoord. Hij zegt dat dit geheimzinnige werk ook voor heel wat stof zorgde.

En wat misschien het meest intrigerende is in het verhaal van Rodriguez, is zijn bewering dat hij één van de zogenaamde kapers in juni 2001, drie maanden voor de aanslag, in het World Trade Center had gezien. Hij zegt dat hij foto’s van de veronderstelde kapers in de kranten zag en Mohand al-Shehri herkende als iemand die in het World Trade Center was geweest in juni 2001. Al-Shehri zou een van de kapers van vlucht 175 zijn geweest, die de Zuidertoren zou hebben getroffen. (…) Sindsdien is het officieel door de Saoedische ambassade in Washington en door de Saoedische Minister van Buitenlandse Zaken (zie verslag in “The Hidden History of 9/11” – “De verborgen geschiedenis van 9/11” – uitgegeven door paul Zarembka, pagina 160) dat Mohand al-Shehri springlevend was, in Saoedi Arabië, na de aanslagen.

Denkt u misschien dat iemand eens de verklaringen van Mr Rodriguez had kunnen bekijken? Wat dan met de verklaringen van tientallen anderen die zijn verhaal bevestigen? Misschien is het nog niet te laat?

(bron : http://truthandshadows.wordpress.com/2010/11/30/explosions-before-plane-impact-the-911-account-of-william-rodriguez/) 
Die ooggetuigen, William en de anderen met hetzelfde verhaal, werden ofwel nooit door de officiële onderzoekers gehoord ofwel werd hun getuigenis opzij geschoven en verzwegen. Ze reizen de wereld rond naar waar men hen wel au sérieux neemt. Maar in Amerika worden ze monddood gemaakt… opdat de bevolking niet ontdekt wie de WARE daders waren?
Zelfs hier in België… hoeveel hadden wij daarover gehoord? Ik heb dit verhaal pas dik tien jaar na de feiten gevonden … Neem eens de tijd om zijn getuigenis te bekijken op de link die ik je gaf, en anders is er uiteraard de eigen webstek van Willliam Rodriguez: http://www.william911.com

 

Toevoeging naderhand:
Tijdens zijn verhaal merkte William Rodriguez ook op dat de gevolgen voor de reddingswerkers nog lang niet uitgewerkt zijn… Niet alleen psychisch. Doordat  hoogstwaarschijnlijk de bouwregels niet waren gerespecteerd, zat het gebouw vol schadelijke stoffen … die vrijkwamen in het stof na de explosies en de instorting … en door onzelfzuchtige reddingswerkers werden ingeademd. Velen zijn nu ziek (of al gestorven) en worden door de Staat in de steek gelaten, wellicht in een poging om de verantwoordelijkheid voor de schade te ontvluchten. Voor het eerst sinds lang is dit punt nu ook bij ons in de pers geraakt. Ik voeg dit toe op 3 maart 2011:
http://www.hbvl.be/nieuws/wetenschap/aid1024151/zeldzame-kanker-bedreigt-9-11-werkers.aspx 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Foei Islam ? en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.