Seksuele beloningen in Jennah

Een gesprek in “The Deen Show”
met  Eddie van de Deen Show en Nouman Ali Khan (NAK)

Eddie: Je hoort van een buitenstaander: “Wat de Islam vertelt klinkt zinnig genoeg. Maar…” Mensen proberen anderen in de war te brengen en ze weg te halen van het pad langs waar ze hun Schepper kunnen bereiken en zich aan Hem onderwerpen. En dus strooien ze allerlei beschuldigingen rond over de Islam. Heel wat leugens. En een daarvan is: “Jullie God, dat is allemaal rond de schepping van het Paradijs. En al wat jullie doen is het zoeken van genot. Alles draait rond genot…” Heb jij dat ook gehoord? Wat heb jij daarover te zeggen?

NAK: Daar zeg ik heel wat over! “En?!”   (hilariteit)
Dat is het eerste wat ik zeg. “Dus er is genot. Jij loopt het genot achterna HIER en je noemt mij een crimineel omdat ik het genot wil dat GOD mij geeft omdat ik goede daden verricht?” Genot is iets dat God in de mens heeft ingebouwd. Ontken je dat er zoiets bestaat als het verlangen naar genot? Niemand ontkent dat. Iedereen zoekt een manier om te genieten in deze wereld.  God zegt mij gewoon:
“Trap op de rem, gedraag je op een ethische
en fatsoenlijke manier in deze wereld
en Ik zal je al die dingen geven
waarvan jij jezelf hebt onthouden.”

Dan zeg ik: “Waarom niet?!”
Je kan te horen krijgen: “De Islam biedt seksuele beloningen in het Paradijs”

Eddie: Dat is er inderdaad een van…

NAK: … en mooie vrouwen en zus en zo. Ik zeg je: Je hebt een jongeman die in dit land naar de humaniora gaat, hij komt op de campus in het midden van de zomer en overal lopen half naakte vrouwen rond. En hij waakt over zijn blik. Zij slaan een praatje maar hij reageert niet. Hij blijft voor zichzelf herhalen: “Allah heeft iets beters voor mij! Allah heeft iets beters voor mij! Allah heeft iets beters voor mij! Ze lijkt wel mooi, maar ik kijk toch niet. Ik kan het niet. Ik weet dat Allah beter dan dat heeft.” Weet je wel hoe moeilijk het voor een jonge man is om dit te doen?!
En op het einde van de rit zegt Allah: “Bravo! Dat heb je goed gedaan! Weet je wat? Dat verdient een beloning! Alles waarvoor je je hebt ingehouden… Ga je gang!
Het gaat er niet om dat we zulke wellustige beloningen krijgen in het Paradijs, maar om het feit dat je jezelf hebt beschermd tegen de sterkste drift die een man kan hebben. Hoeveel psychologen hebben het niet over het aantal keer dat een man per dag aan seks denkt? Er zijn er zelfs die rekenen op om de 30-40 seconden.

Eddie: Dat is wat psychologen zeggen?

NAK: Psychologen! 30, 40 … 2 minuten, zelfs dat is waanzinnig: hoe vaak die gedachte bij een persoon kan opkomen. Komt daar nog bij dat we leven in een tijd waarin pornografische beelden, schaamteloze advertenties, smerige afbeeldingen ons voortdurend bestoken. Dus hoeveel meer? En terwijl hij daarmee wordt geconfronteerd behoudt een man zijn kuisheid, een vrouw behoedt zichzelf… Waarom zouden ze dan niet beste beloning krijgen?
De mooiste echtgeno(o)t(e) die je je ooit kan voorstellen,
waarom zouden ze dat niet mogen krijgen?

Eddie: Allebei krijgen ze wat ze ook maar in hun hart verlangen?
              Man en vrouw? Wat ze ook wensen, ze krijgen het in Jennah?

NAK: Klopt. En als jij nu denkt dat je iets kwaadaardigs zal willen… Het kwade zelf wordt verwijderd uit je hart. Dus wat het ook is dat je zal verlangen, het zal altijd goed zijn. Wat je ook verlangt zal van nature goed zijn en je zal er zo blij mee zijn! Want als ik zeg “goed” zeg ik niet dat het saai zal zijn! Het betekent dat het je het prettig zal vinden èn dat het goed voor je zal zijn. Hoeveel dingen in deze wereld zijn prettig voor de mensen maar niet goed voor hen? Mensen genieten van drugs, is het niet? Maar ze sterven er ook van. Mensen vinden genot in alcohol, maar ze worden er ook ziek van, ze veroorzaken er ongevallen door. Iets wat prettig is en iets wat goed voor je is, is nooit hetzelfde – tenzij in Jennah.
In Jennah zal het goed voor je zijn en aangenaam voor je.

 

Bron: https://www.youtube.com/watch?v=LbmpwjyVK2Q

Een aanrader: abonneer je gratis op “The Deen Show” op youtube.

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Foei Islam ? en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.